Sponsoring

Ons zangkoor is gevestigd in Odijk, maar onze leden/zangers komen uit de hele Kromme Rijnstreek. Onze optredens doen wij met plezier in de regio, maar op aanvraag ook daarbuiten.

Onze vereniging heeft, net als veel andere verenigingen, heel weinig financiële ruimte. Wij zouden zeer geholpen zijn met financiële ondersteuning door sponsoring.

Ben u als ondernemer of particulier daarin geïnteresseerd en kunt u in dit opzicht misschien iets voor ons betekenen? Neem dan a.u.b. per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact met ons op, of bel onze penningmeester op 06-5351 9302.

Onlangs kochten wij een nieuwe versterkerinstallatie.  Dit was mogelijk doordat de in Odijk gevestigde kringloopwinkel  "Het Snuffelhonk" (c.q. de Stichting "Vrienden van het Witte Kerkje") de helft van het aanschafbedrag voor haar rekening nam! Dank daarvoor!

Neem eens een kijkje bij kringloopwinkel "Het Snuffelhonk", de Meent 50 in Odijk, of kijk eens op de website:  www.snuffelhonk.nl